20.7 C
Călăraşi
5 mai, 2024

Președintele Hubert Thuma: Cel mai modern bazin de înot din țară este în Ilfov

Publicat: 12/04/2024, 11:59

Consiliul Județean Ilfov se pregătește de o nouă investiție. Este vorba despre o grădiniță cu program prelungit, în satul Cățelu din comuna Glina. A fost semnat contractul de asociere dintre primărie și CJ Ilfov.

80 de copii din Ilfov vor putea să meargă la noua grădiniță cu program prelungit, imediat ce aceasta se v finaliza. Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, spune că a semnat contractul de asociere dintre Primăria Glina și CJ Ilfov. Construcția va fi una la standarde europene și va fi dotată cu sală de festivități, locuri de joacă, multe spații verzi și zone de așteptare pentru părinți.

Investițiile în educație înseamnă investiții în viitor. În Ilfov, în ultimii patru, am investit masiv în componenta educațională astfel încât celor mici să nu le lipsească nimic. Continuăm pe acest drum.

Președintele Thuma spune că, în Ilfov, funcționează și cel mai modern bazin de înot din țară. Acesta se află în Chitila și a fost construit cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. În prezent, aici înoată 700 de copii, iar numărul acesta crește de la lună la lună, a mai spus Hubert Thuma.

De asemenea, două corpuri de clădire ale Spitalului de Psihiatrie Eftimie Diamandescu- Bălăceanca, au intrat în reabilitare. S-au pus termopane și s-a înlocuit parțial tabla de pe acoperișuri. De asemenea, s-a finalizat iluminatul, urmează sistemul de irigații, amenajarea peisagistică, precum și accesul persoanelor și mașinilor. Spitalul de psihiatrie deservește locuitorii din Ilfov, București, Călărași, Dâmbovița și Giurgiu.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

12 Apr, 12:15

Actualitate –

12 Apr, 12:14

Sănătate –

12 Apr, 12:08

Ultima oră

12 Apr, 11:39

Știri externe –

12 Apr, 11:37

12 Apr, 11:34

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/presedintele-hubert-thuma-cel-mai-modern-bazin-de-inot-din-tara-este-in-ilfov-20185144

Ultimă oră

Același autor