12.1 C
Călăraşi
2 mai, 2024

Ramona Olaru dă tot din casă! Cu ce se ocupă părinții asistentei TV

Ramona Olaru a devenit cunoscută ocupând postul de asistentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Vedeta, în vârstă de 34 ani, câștigă venituri și din cariera de influencer. Primește bani pentru diferite postări pe Instagram, unde are aproape 1.000.000 de urmăritori.

10 apr. 2024, 20:35

De-a lungul timpului, Ramona Olaru a vorbit despre viața dinainte de televiziune. Vedeta a început să muncească de la o vârstă fragedă și provine dintr-o familie modestă. Zilnic, Ramona Olaru mergea pe jos 14-16 kilometri pentru a ajunge la școală. Cu ce se ocupă părinții Ramonei Olaru, afli mai jos.

Ramona Olaru este un real sprijin pentru părinții ei, iar săptămânal le trimite bani.

„Da, în fiecare lună e o sumă, dar eu le trimit bani în fiecare săptămână. De multe ori uit în ce punct am ajuns în viață și de unde am plecat și mai am câte un moment, seara, când ajung acasă, și mă gândesc că ar trebui să îmi mulțumesc în primul rând mie și apoi lui Dumnezeu. Deși nu am fost așa cu Divinitatea în general, ar trebui să mulțumesc pentru punctul în care am ajuns și pentru cât de bine sunt acum. Am început în ultimii ani să fac lucrul acesta mai des, să mulțumesc”, a mărturisit vedeta într-un interviu.

Părinții Ramonei Olaru au lucrat o vreme la o fermă de animale din Călărași, acolo unde ea și-a câștigat primii bani de buzunar, apoi s-au mutat într-un sat apropiat. În prezent, aceștia se ocupă de gospodărie și de munca la câmp.

, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că părinții ei sunt oameni muncitori: „Părinții mei au fost și sunt în continuare muncitori. Ei munceau la o fermă de animale. Ăsta e adevărul. Eu sunt directă și sinceră. Nu vreau să spun lucruri pe care nu le cred sau nu sunt adevărate. Ai mei nu mai locuiesc acolo. S-au dus într-un sat din apropiere. Asta s-a întâmplat atunci când m-am mutat eu în București. Acum vreo 13-14 ani. Am fost să văd ce se mai întâmplă, pentru că totul era în paragină. Ferma unde eu am crescut era în mijlocul câmpului. Practic era o fermă de animale și muncitorii care își duceau activitatea acolo locuiau lângă, vorbim de 10-15 locuințe. Acolo am locuit o mână de oameni până am făcut eu 20 de ani”.

Sursa: https://www.romaniatv.net/ramona-olaru-da-tot-din-casa-cu-ce-se-ocupa-parintii-asistentei-tv_8241031.html

Ultimă oră

Același autor