16.6 C
Călăraşi
6 mai, 2024

REZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din CĂLĂRAŞI

9 iulie 2013

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013.

România Liberă vă prezintă în timp real rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013.

Vineri, pe site-ul www.edu.ro, sunt afişate rezultatele finale la examenul de bacalaureat.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Călăraşi a înregistrat peste 300 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de bacaluareat, cele mai multe fiind la Limba şi literatura română.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Calarasi, Croitoru Constantin, a declarat, marţi, pentru România Liberă că majoritatea contestaţiilor au fost depuse la Limba română, urmate de cele la Matematică şi Istorie.

Citeşte şi

„Au fost depuse după examenul de bacaluareat un număr de 349 contestaţii, din care cele mai multe, 130, au fost cele de la Limba română. Au mai fost 44 de contestatii la geografie şi 39 la Istorie. Restul sunt la celelalte materii”, a afirmat Croitoru Constantin.

Lucrările ale căror note au fost contestate la examenele din această sesiune se trimit la centre de evaluare din alte judeţe.

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în acest an a fost în judeţul Calarasi, înainte de contestaţii, de 48,3 la sută, cu 11,1 puncte procentuale mai mare decât anul trecut.

Media 10 a fost obţinută doar de doi elevi din judeţ, iar 47 de elevi au avut o medie cuprinsă între 9,50 şi 9,99, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Agricultura are nevoie de două lucruri pentru a prospera. Lumina, care vine de la soare și apa, pe care o poți lua ori din…

Sursa: https://romanialibera.ro/special/rezultate-finale-bac-2013-vezi-notele-dupa-contestatii-din-calarasi-307125/

Ultimă oră

Același autor