17.1 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

Suceava: Copil de trei ani, găsit de jandarmi când se deplasa cu tricicleta pe mijlocul drumului, la Rădăuţi/ Ulterior, au fost identificaţi părinţii, îngrijoraţi că băiatul a dispărut din curte când se juca – VIDEO

astăzi, 18:03

Un copil de trei ani a fost găsit, vineri, de jandarmii din Rădăuţi, judeţul Suceava, în timp ce se deplasa cu tricicleta pe mijlocul unui drum, el fiind singur. Băiatul a fost dus la sediul Jandarmeriei, iar ulterior au fost identificaţi părinţii, care erau îngrijoraţi întrucât acesta dispăruse din curte, în timp ce se juca.

”Astăzi, în jurul orei 13:00, pe timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, jandarmii din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Rădăuţi au observat, pe strada Călăraşi din municipiul Rădăuţi, un copil care se deplasa cu o tricicletă pe mijlocul părţii carosabile, nefiind însoţit de nicio persoană. Colegii noştri au procedat la căutarea părinţilor, în zonă, însă fără niciun rezultat. Minorul, în vârstă de trei ani, a fost dus de către jandarmi la sediul subunităţii, unde l-au învelit cu o pătură, deoarece tremura din cauza frigului, şi i-au oferit de mâncare”, a transmis, vineri, Jandarmeria Suceava.

Ulterior, cu sprijinul poliţiştilor din Rădăuţi şi al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, jandarmii i-au identificat părinţii, care erau extrem de îngrijoraţi şi care au declarat că fiul lor a dispărut din curte în timp ce se juca.

Copilul a fost redat familiei sale.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/suceava-copil-trei-ani-gasit-jandarmi-deplasa-tricicleta-mijlocul-drumului-radauti-ulterior-au-identificati-parintii-ingrijorati-baiatul-disparut-curte-juca-video-1922400315392024031821525427

Ultimă oră

Același autor