11 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

UPDATE – Emil Marius Alecu, zis Bebino, arestat într-un nou dosar penal – Ar fi împrumutat 5.000 de euro unei femei, reţinând un autoturism, pe care ulterior l-ar fi vândut cu acte false / Este acuzat şi de tâlhărie, folosind mai multe cuţite pentru a intimida

astăzi, 11:17

Interlopul Emil Marius Alecu, zis Bebino, este vizat într-un nou dosar penal în care se fac cercetări pentru abuz de încredere, înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tâlhărie calificată. Ar fi împumutat 5.000 de euro unei femei, reţinând un autoturism, pe care ulterior l-ar fi vândut cu acte false. El a fost arestat pentru 30 de zile.

Autorităţile judiciare au anunţat că Alecu Emil-Marius zis ”Bebino” a fost arestat pentru 30 de zile.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

”La data de 11 martie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti şi Judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de abuz de încredere, înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tâlhărie calificată. În fapt, la data de 20 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că, în cursul lunii septembrie 2023, ar fi împrumutat 5.000 de euro de la un bărbat, lăsând drept garanţie autoturismul. Ulterior, când victima ar fi vrut să plătească împrumutul, bărbatul ar fi refuzat să-i restituie maşina, întrucât ar fi înstrăinat-o”, a transmiws, marţi, Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au transmis că este vizat Alecu Emil-Marius zis ”Bebino”, care, în luna septembrie a anului 2023, a împrumutat suma de 5.000 de euro unei femei de la care a luat drept garanţie un autoturism marca AUDI A5.

”La data de 14.11.2023, când persona vătămată a intenţionat să platească împrumutul, Alecu Emil-Marius zis ”Bebino” a refuzat să-i restituie autoturismul, întrucât îl înstrăinase unei terţe persoane. La data de 07.11.2023, Bebino, prin folosirea unui act de identitate falsificat, precum şi a unei cărţi de identitificare a vehiculului, contrafăcută, a vândut autoturismul marca Audi A5 către martorul Nicu Alin Mihai zis James”, au prefcizat sursele judiciare.

În 15.01.2024, Bebino i-ar fi ademenit pe Olaru Cristian Mihai zis ”Bebiţă” si pe Matei Mihai-Adrian la o adresă din Bucureşti, unde l-a lovit pe Olaru Cristian Mihai (Bebiţă) cu pumnul in zona feţei şi ar fi folosit mai multe cuţite, pe care Bebino le-a expus şi manevrat în scop de intimidare, după care ar fi luat din posesia lui Bebiţă (Olaru Cristian Mihai), suma de aproximativ 60.000 de lei.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-emil-marius-alecu-zis-bebino-retinut-intr-dosar-penal-ar-imprumutat-5-000-euro-unei-femei-retinand-autoturism-ulterior-l-ar-vandut-acte-false-acuzat-talharie-folosind-multe-cutite-intimida-1922401712002024031121521412

Ultimă oră

Același autor