11 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

UPDATE – Planul Roşu de Intervenţie, activat după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 4, în Călăraşi/ Cinci persoane, transportate la spital/ Traficul a fost blocat pe ambele sensuri

astăzi, 18:56

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, marţi seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 4, în judeţul Călăraşi, anunţa Centrul Infotrafic. Cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

– Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 4, în localitatea Şoldanu, judeţul Călăraşi, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, au rezultat 5 victime, care au fost transportate la spital.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 4, în localitatea Şoldanu, judeţul Călăraşi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

”Din primele verificări, 4 persoane au suferit leziuni, fiind însă în investigaţii medicale toate persoanele aflate în cele 2 autovehicule. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, arată sursa citată.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-planul-rosu-de-interventie-activat-dupa-ce-doua-autoturisme-s-au-ciocnit-pe-dn-4-in-calarasi-cinci-persoane-transportate-la-spital-traficul-a-fost-blocat-pe-ambele-sensuri-1922405627002024021821506481

Ultimă oră

Același autor