22 C
Călăraşi
6 mai, 2024

Accident pe Autostrada Soarelui: coliziune între 3 autovehicule. Elicopterul SMURD a preluat un copil grav rănit

Publicat: 03/09/2023, 20:19

Grav accident produs duminică seară, 3 septembrie, pe Autostrada Soarelui.

În coliziunea care a dus la blocarea traficului pe A2 au fost implicate trei autoturisme.

Copil rănit în accident

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui copil, a cărui stare gravă i-a determinat pe medici să cheme de urgență un elicopter SMURD. Copilul a fost transportat la spital cu elicopterul.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produys pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 52+600 de metri, pe sensul către Capitală, în zona localității Nicolae Bălcescu, din județul Călărași. Aici a avut loc o coliziune în care au fost implicate trei autovehicule.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui minor, transmite Centrul Infotrafic. A aterizat la fața locului elicopterul SMURD pentru a prelua victima, astfel că traficul rutier este oprit pe banda de urgență și prima bandă a sensului către București.

Se circulă îngreunat, doar pe banda a doua, în zonă formându-se o coloană de mașini de câțiva kilometri.

La fața locului au sosit în cel mai scurt timp de la producerea accidentului și polițiștii de la Rutieră, care încearcă să dirijează traficul. Având în vedere că este duminică, iar weekend-ul a fost călduros, mulți români au mers în stațiunile de pe litoral, iar la această oră se întorc spre case.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

03 Sep, 19:59

03 Sep, 19:26

Știri externe –

03 Sep, 19:13

Ultima oră

03 Sep, 18:35

03 Sep, 17:53

03 Sep, 17:52

Sursa: https://www.gandul.ro/social/accident-pe-autostrada-soarelui-coliziune-intre-3-autovehicule-elicopterul-smurd-a-preluat-un-copil-grav-ranit-20046883

Ultimă oră

Același autor