11.9 C
Călăraşi
5 martie, 2024

Altex deschide un nou magazin în sud-estul țării, la Călărași. Investiție de 1 milion de euro, 40.000 de produse pregătite pentru clienți

13:40, 26 noiembrie 2020

Altex, liderul pieței electro-IT&C din România, continuă strategia de extindere la nivel național și deschide astăzi un nou magazin la Călărași, în urma unei investiții de 1 milion de euro.

În noul magazin Altex, clienții vor găsi o gamă extinsă de 40.000 de produse la cele mai mici prețuri din țară și vor avea acces la consultanță de specialitate și soluții de creditare personalizată. Ei vor beneficia și de opțiuni utile precum click&collect, rezervă online, ridică în magazine, retur sau extragaranții.

Cu ocazia inaugurării, retailer-ul își întâmpină clienții cu reduceri și oferte, în limita stocului disponibil. Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe

. Totodată, și la Călărași, primii 300 de oameni care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție.

,,Ne apropiem de finalul acestui an dificil pentru noi toți, dar investim în continuare în extinderea rețelei. Răspundem cererii în creștere și apetenței românilor pentru produse și tehnologii de ultimă oră și deschidem, la Călărași, un centru de servicii. Obiectivul nostru este să asigurăm oamenilor o experiență de cumpărare plăcută, dar și eficientă, care include o gamă largă de produse, prețuri foarte bune, servicii de calitate și experți care le vor răspunde cu promptitudine la toate întrebările și vor avea soluții pentru fiecare dintre ei.”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Noul centru de servicii funcționează într-un spațiu de peste 1300 mp, din care suprafața comercială se întinde pe 1000 mp. Pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor și pentru îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților, magazinul este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale.

Noul magazin Altex din Călărași se află pe Strada Eroii Revoluției 22 Decembrie 1989 nr 49, în Complexul Retail Park Catex – Aripa Noua, și va funcționa de luni până duminică, între orele 9.00- 21.00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între orele 8.00 și 21.00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

Despre ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Sursa: https://www.curentul.info/economic-financiar/altex-deschide-un-nou-magazin-in-sud-estul-tarii-la-calarasi-investitie-de-1-milion-de-euro-40-000-de-produse-pregatite-pentru-clienti/

Ultimă oră

Același autor