20.2 C
Călăraşi
25 aprilie, 2024

Cazul medicului prins drogat la volan, detalii scandaloase ies la iveală. Amantă secretă cu soț polițist și asistente provocatoare

Sursa foto: arhiva EVZ

Publicat la 7 noiembrie 2022, 15:49

Cazul care a primit mai multă atenție mediatică decât era cazul, al șefului secției ATI prins volan sub efectul drogurilor utilizate în scop recreativ și legalizate în mai multe țari europene, a atras atenția asupra unor întâmplări scandaloase din spitalul Călărași, unde lucra medicul. Potrivit informațiilor oferite de un ziar local, medicul ar fi fost prins în mrejele unei asistente din subordine, iar poveste de iubire i-ar fi atras o mulțime de probleme.

Aparent nu doar consumul de substanțe interzise prin lege figurează pe lista plăcerilor medicului Emerich Kovacs, cum era de așteptat – și firesc -, bărbatul are parte și de o poveste de dragoste, numai că e mai puțin convențională și se speculează că asta ar fi pricina care l-a dus pe drumul pierzaniei .

Surse din cadrul

au declarat pentru presa locală că acesta ar avea o relație cu o asistentă din subordine, care în urmă cu mai multe luni a fost mutată de pe secția Chirurgie la ATI. În acea perioadă,

reclamaseră faptul că nu-și găsesc odihna și nu se pot recupera din cauza uniformelor sexy purtate de câteva asistente.

Ca să rezolve situația, reprezentanții spitalului au decis mutarea asistentelor păcătoase pe altă secție. Una a părăsit spitalul, alta a fost repartizată la o secție mai liniștită, iar a treia a ajuns la Terapie Intensivă, unde doctorului Kovacs i s-au aprins imediat călcâiele după ea.

În sprijinul acestei afirmații, potrivit surselor citate, ar exista și câteva filmări. Se pare, însă, că șeful ATI nu știa că tânăra și provocatoarea asistentă este aproape măritată. Iubitul ei fiind un polițist sus-pus de la Serviciul de Informații și Protecție Internă Călărași , serviciul secret al Ministerului Administrației și Internelor, potrivit

Fostul manager al spitalului susține că e nevinovat

În timp ce conducerea spitalului din Călărași a anunțat sec faptul că nu poate oferi relații despre incidentul care îl vizează pe șeful Secției ATI, fiind o anchetă penală în curs, timp în care doctorul se bucură de prezumția de nevinovăție, fostul manager al unității medicale a făcut declarații halucinante.

Bogdan Mihai, în prezent administrator public al județului Călărași, instituție care are în subordine spitalul, spune că faptele sunt simple, iar doctorul a făcut o greșeală pentru care trebuie să plătească.

„Unul dintre medicii spitalului a făcut o greșeală. În viața lui personală. O greșeală care rămâne în corp până la 14 zile de la data în care ai greșit. Pentru care sunt sigur că o să plătească. E clar acum că ar trebui toți să aruncăm cu pietre în el și să îl punem la zid. Să ștergem toată activitatea pe care a avut-o. Și poate că ar trebui să îl punem și pe o sticla de otravă. Ca sperietoare. În loc să lăsăm organele abilitate să își facă treaba. În viața lui personală fiecare face ce vrea și desigur este judecat de societate sau tras la răspunderea legală. Și trebuie”, a afirmat Bogdan Mihai.

Medicul de 37 de ani, aflat acum în centrul unei anchete penale, este acuzat că ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan. Conform IPJ Călărași, doctorul de pe Terapie Intensivă a fost prins marți, 1 noiembrie, în jurul orei 16.50, în urma unui control de rutină.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Publicat in categoriile:

Ne puteți urmări pe

sau pe

Sursa: https://evz.ro/cazul-medicului-prins-drogat-la-volan-detalii-scandaloase-ies-la-iveala-amanta-secreta-cu-sot-politist-si-asistente-provocatoare.html

Ultimă oră

Același autor