17.1 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

Profesori pedofili, reținuți de poliție. Sunt acuzați că și-au agresat elevele la meditații

Publicat la 14 februarie 2024, 14:25

Agresor. Sursa foto: Arhiva EVZ

Profesor reținut după ce ar fi agresat două fete. Este vorba despre un individ de 52 de ani, care ar fi atins două tinere de 14 şi 17 ani, în timpul meditaţiilor pe care le da la el acasă.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reţinut de poliţiştii din

, pentru 24 de ore. Acesta este acuzat că ar fi atins în scopuri sexuale două tinere, de 14 şi 17 ani. Incidentul s-ar fi petrecut în timpul orelor de meditaţie pe care le oferea la el acasă.

Bărbat reținut după ce ar fi agresat două fete pe care le medita

Acest bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reținut de polițiștii din Călărași. Individul este cercetat pentru că ar fi agresat sexual două fete pe care le medita.

Conform IPJ Călărași, polițiștii

, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 52 de ani, bănuit de agresiune sexuală.

Din cercetări a reieșit că, în luna martie a anului 2023 și în luna februarie 2024, în timpul orelor de meditație pe care le oferea la domiciliu, bărbatul ar fi atins în scop sexual două tinere, de 14 și 17 ani.

Bărbat reținut după ce ar fi agresat două fete pe care le medita acasă. Sursa foto: Pixbay

Polițiștii au ridicat din casa bărbatului mai multe bunuri

au făcut o percheziție la domiciliul acestui bărbat. În urm controlului au fost ridicate mai multe bunuri de interes cauzei. Printre acestea sunt şi 4 telefoane, 2 laptopuri, 2 camere video, 2 tablete și o cameră de supraveghere.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

Un alt caz asemănător, tot cu un bărbat din Călăraşi

Un alt bărbat în vârstă de 84 de ani din comuna Ciocănești, județul Călărași, este cercetat de polițiști după ce mama unei fete de 11 ani din localitate l-a acuzat că a agresat-o sexual pe cea mică, a fost plasat în arest la domiciliu, conform deciziei anchetatorilor.

Bărbat reţinut. Sursa foto:

Conform comunicatului emis de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Călărași, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului S.A. (84 de ani), sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor“, conform prevederilor art. 219 alin. (1) din Codul Penal, potrivit

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/profesor-retinut-agresat-fete-meditatii.html

Ultimă oră

Același autor