14.6 C
Călăraşi
30 aprilie, 2024

Cine este bomba sexy cu care se iubește Arpad Paszkany. Nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță a dat lovitura cu ultima cucerire

Arpad Paszkany este cu adevărat norocos. Pe lângă averea de zeci de milioane de euro, viața i-a surâs și pe plan sentimental. Iată cine este bomba sexy pe care a cucerit-o și pe care o răsfață ca în filme.

16 apr. 2024, 09:28

12 poze |

Arpad Paszkany este nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță, fiind și persoana care a finanțat CFR Cluj. Bărbatul nu duce deloc lipsă de bani, având în conturi zeci de milioane de euro. Se pare că bărbatul a reușit să le adune în viață pe toate: avere, influență, dar și dragoste. Deși a divorțar de Anamaria Feher, milionarul a reușit să își găsească fericirea în brațele altei femei. Tânăra de 28 de ani cu care se iubește Arpad Paszkany nu este străină de lumina reflectoarelor.

Arpad Paszkany și Anamaria Feher au format un cuplu timp de șapte ani, însă la finalul anului 2023 au decis să o ia pe drumuri separate și au divorțat. Se pare că, totuși, astrele au fost de partea lui, dat fiind că a reușit să facă o nouă cucerire destul de repede. Pentru că îi este dragă și își permite, Arpad Paszkany o răsfață pe domnișoară exact așa cum se cuvine, iar buchetele de flori imense, vacanțele exclusiviste, călătoriile cu private jet-ul și cadourile sunt la ordinea zilei.

Nu a fost nevoie de prea mult timp pentru ca Arpad Paszkany să se reorienteze, iar cea care i-a furat inima este nimeni alta decât Antonela Pătruț, o tânără de 28 de ani, reconuoscută oficial drept o bombă sexy.

Antonela este cât se poate de obișnuită cu lumina reflectoarelor, prima apariție publică a fetei fiind cu mulți ani în urmă, la Acces Direct. Tânăra a apărut în emisiune pentru a-și expune povestea. La momentul respectiv, ea a afirmat că o colegă de apartament i-a sustras bijuterii în valoare de peste 15.000 de euro. Cu toate acestea, momentul care i-a adus notorietatea a fost participarea la Insula Iubirii. A devenit cunoscută ca o bombă sexy, fiind ispită în sezonul difuzat în 2022.

„Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială.”, se arăta într-un comuniat transmis de Antena 1 într-un comunicat la vremea respectivă.

În cadrul emisiunii de pe Antena 1, actuala iubită a lui Arpad Paszkany a transmis că nu și-a impus nicio limită. Mai mult decât atât, ea a luat în considerare și varianta de a se îndrăgosti de unul dintre concurenți.

„Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei.”, a declarat Antonela Pătruț despre rolul ei la Insula Iubirii.

Antonela Pătruț e născută în Călărași și este zodia Săgetător. Așa cum se poate observa din imaginile postate pe rețelele de socializare, tânăra iubește călătoriile. Pe Instagram, este urmărită de aproape 60.000 de persoane, motiv pentru care ține să împărtășească imagini cu ea din vacanțe. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a bifat destinații, precum Marbella, Mykonos, Thailanda, Paris, Egipt, Istanbul, și multe altele.

Sursa: https://www.romaniatv.net/cine-este-bomba-sexy-cu-care-se-iubeste-arpad-paszkany-nasul-andrei-si-al-lui-catalin-maruta-a-dat-lovitura-cu-ultima-cucerire_8250070.html

Ultimă oră

Același autor