8 C
Călăraşi
25 februarie, 2024

Există un loc în România unde îți poți cumpăra o casă cu doar 3.000 de euro. Cumpărătorul mai primește și 1.550 mp de teren

Sursă: Juan Moyano | Dreamstime.com

Publicat la 8 martie 2023, 18:14

Ultima modificare în 8 martie 2023, 19:14

O căsuță de la ţară a devenit virală în mediul online, după ce proprietarul a decis să o vândă pentru doar 3.000 de euro. Şi nu e totul, casa dispune de un teren de 1.550 de metri pătrați.

O casă din comuna Radovanu, județul

, a devenit virală pe rețelele sociale, după ce proprietarul a decis să o vândă pentru o sumă de numai 3.000 de euro, iar terenul de care dispune este de 1.550 de metri pătraţi.

Cei interesați trebuie să ştie că anunţul nu este o glumă, este cât se poate de real. În ceea ce privește detaliile imobilului din județul Călărași,

dispune de o suprafață utilă de 80 metri pătrați, iar a terenului aferent de 1.550 metri pătrați.

Casa se vinde la o licitație publică

cu două camere a fost construită în anul 1936. Acest

necesită reparații, deoarece construcțiile sunt din paianță, iar finisajele sunt considerate inferioare. Mai trebuie spus că locuinţa se vinde la o licitație publică fiind vorba de o construcție C1 cu regim de înălțime P cu suprafața construită la sol de 95 mp. Iar terenul are deschiderea la drum neasfaltat – Str. Cireșului de 18.11ml. Zona dispune de electricitate, canalizare și apă curentă.

De asemenea, în apropiere, există și facilități de transport public. Anunțul pus pe Storia.ro a atras atenția multor internauți, care s-au arătat dezamăgiți de condiția actuală în care se află locuința.

Anunțul pentru casa care a devenit virală în mediul online

„Se vinde în licitație publică! Casă de vânzare cota de 1/2 situată în Comună Radoveanu, Județul Călărași. Construcție: Construcție-C1 cu regim de înălţime P cu suprafaţa construită la sol de 95mp. Anexă-C2 cu regim de înălțime P cu suprafață construită la sol de 44mp.

Construcțiile sunt din paiantă. Finisajele sunt considerate inferioare. Terenul are suprafață de 1550mp, deschidere la drum neasfaltat – Str Cireșului de 18.11ml.”, este anunțul postat pe internet de către proprietar.

Trebuie să recunoaștem că astfel de oferte sunt cam greu de refuzat, mai ales pentru cei care doresc să evadeze la ţară după ce ies la pensie. Iar oferte de acest fel se găsesc și în alte județe ale României, numai că trebuie să ai timp să cotrobăi pe site-urile de specialitate, informează

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Publicat in categoriile:

Ne puteți urmări pe

sau pe

Sursa: https://evz.ro/exista-un-loc-in-romania-unde-iti-poti-cumpara-o-casa-cu-doar-3-000-de-euro-cumparatorul-mai-primesti-si-1-550-mp-de-teren.html

Ultimă oră

Același autor