19.6 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

O plajă spectaculoasă se află la o oră de București. Puțini știu de această destinație

Publicat la 18 august 2023, 20:31

Sursa foto Booking

Există o plajă inedită la doar o oră de București. Aici se găsește și cazare, restaurant și loc de joacă pentru copii. Prețurile sunt mai mici decât pe litoral.

La o oră de București, la

, pe malul Dunării, se deschide o plajă ca pe litoral. Accesul către insula cu plajă se face cu acest catamaran, iar traversarea de pe un mal pe celălaltă, durează mai puțin de 1 minut. Plaja este privată are și restaurant, loc de joacă și căsuțe unde cei care doresc pot rămâne peste noapte. Prețurile sunt mai mici ca pe litoral, iar peisajele sunt spectaculoase.

Accesul se face prin parcul mare din Călărași, de unde luați catamaranul pentru a traversa brațul Borcea până la plajă. Plaja are nisip fin, cu scoici și multe păsări. Pe plajă sunt cabine de schimb și dușuri. Aici se află un beach bar și o terasă, unde turiștii pot să bea și să mănânce.

„Suntem din Bucureşti şi ne-a plăcut foarte mult atmosfera, liniştită, te relaxezi. La mare te duci mai departe, e mai aglomerat, e mai multă gălăgie”, a spus o turistă.

Aici există și cazare

La marginea pădurii se află căsuțele din lemn pentru cei care doresc să rămână peste noapte. O parte dintre căsuțe au baie proprie, o altă parte nu, dar există în vecinătate o baie comună și dușuri. Căsuţe colorate costă între 150 şi 200 de lei pe noapte.

„Avem în jur de 70 de locuri de cazare, pe diferite grade de confort, avem căsuțe cu baie proprie, avem căsuțe de tip camping cu grupuri sanitare și dușuri afară, deci pot sta un weekend sau două trei zile, este ceva de vis”, a declarat Lucian Croitoru, administrator plajă.

Zonă pentru petrecăreți

Există și o zonă pentru cei care vor să se distreze. Aici se organizează petreceri și sunt invitați artiști faimoși. Patronii au pus la dispoziție pentru turiști și alte activități, dar și un restaurant cu live cooking show.

„Îi aşteptăm cu două plaje de nisip situate în vecinătatea piscinei, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, multe activităţi în aer liber. Avem tot timpul invitaţi surpriză, avem DJ de fiecare dată,

la piscină”, a declarat Dan Pop, administrator domeniu, pentru

Sursa: https://evz.ro/o-plaja-spectaculoasa-se-afla-la-o-ora-de-bucuresti-putini-stiu-de-aceasta-destinatie.html

Ultimă oră

Același autor