16.6 C
Călăraşi
6 mai, 2024

Olandezul care și-a ucis iubita româncă și a aruncat-o la tomberon va sta 18 ani în închisoare

Fostul marinar olandez a înjunghiat-o pe Alina de 16 ori, apoi i-a tăiat gâtul, iar când femeia și-a dat ultima suflare, i-a aruncat cadavrul la gunoi

Publicat: 23/08/2023, 13:33

Un fost marinar olandez a fost condamnat la 18 ani şi jumătate de închisoare pentru uciderea iubitei sale, de origine română. Crima a avut loc în urmă cu trei ani, iar olandezul a declarat ulterior că și-a omorât iubita din gelozie.

Mai mult de trei ani s-au scurs de la crima care a cutremurat Spania. În februarie 2020, Alina Mocanu, o româncă din Călărași, care lucra la un restaurant din Spania, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei, Arthur Karvink, cu 23 de ani mai mare ca ea. Alina și Arthur Karvink erau împreună de doi ani.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, mamă a doi copii, voia să îl părăsească pe fostul marinar olandez, decizie care l-a orbit de furie pe iubitul ei. Acesta a urmărit-o într-o seară și a surprins-o într-un bar, sărutându-se cu un alt bărbat.

Cei doi au început să se certe și s-au dus împreună la firma imobiliară pe care o deținea olandezul, unde discuțiile aprinse au continuat. La un moment dat, bărbatul a luat un cuțit și a atacat-o pe iubita sa, pe care a înjunghiat-o de 16 ori, apoi i-a tăiat gâtul.

Când a realizat ce a făcut, a încercat să scape de cadavru, pe care l-a înfășurat într-o pătură și l-a aruncat într-un tomberon.

Ulterior, a decis să meargă la Poliție și să povestească tot ce s-a întâmplat. Olandezul le-a spus anchetatorilor că și-a ucis iubita din gelozie.

Curtea Supremă din Spania a confirmat condamnarea lui Arthur Karvink la 18 ani și jumătate de închisoare, informează

Inițial, Tribunalul din Alicante îl condamnase pe fostul marinar la 22 de ani și șase luni de închisoare pentru omor cu circumstanțe agravante și cruzime, dar cu circumstanță atenuantă de recunoaștere a faptelor.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

01 Sep, 13:30

01 Sep, 13:20

Actualitate –

01 Sep, 12:54

Ultima oră

01 Sep, 12:49

01 Sep, 12:30

01 Sep, 12:15

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/olandezul-care-si-a-ucis-iubita-romanca-si-a-aruncat-o-la-tomberon-va-sta-18-ani-in-inchisoare-20039111

Ultimă oră

Același autor