17.1 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

Moarte ciudată în România. Fiica unui polițist, găsită moartă pe calea ferată

Publicat la 7 septembrie 2023, 18:46

Moarte suspectă / Sursă foto: Dreamstime.com

Moarte ciudată în România. Fiica unui polițist, în vârstă de 26 de ani, găsită moartă în gară. Tânăra prezenta leziuni grave la nivelul capului.

Moarte învăluită în mister. Fiica polițistului, Andreea Ioniță a fost puternic lovită la cap, la o distanță de 20 metri de Gara Ciulnița. Ea se întorcea de la Constanța, iar în jurul orei 23:00, cu doar câteva minute înainte să ajungă în Ciulnița vorbea prin apel video cu sora ei.

Tânăra era farmacistă în Constanța, a fost găsită

în jurul orei 23:00, între șinele ferate la Ciulnița. Tânăra a murit în urma unei lovituri violente la cap, conform primelor informații.

Fiica unui polițist, moartă lângă peron

Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean

a demarat o anchetă cu privire la acest incident tragic, care a avut loc aproape de mijlocul nopții. Unde, din păcate, Andreea Ioniță a fost găsită decedată.

Tânăra a fost găsită lovită la cap, pe sensul de mers către

, în partea opusă satului Drajna. Femeia a fost găsită după două ore, printre buruienile crescute de-a lungul căii ferate.

Fata, în vârstă de 25 de ani, era fiica unui fost luptător DIAS

Conform unui comunicat de presă, polițiștii au fost sesizați la 6 septembrie de către un bărbat că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron, a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare”, se arată în

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/moarte-fiica-politist-calea-ferata-sine-peron.html

Ultimă oră

Același autor